Over ons

Wie is Homemade paella?

Op deze pagina ontdek je de gezichten achter HomeMade Paella en waar we voor staan!

Wij zijn Homemade Paella, een paella catering bedrijf dat gepassioneerd is door het live klaarmaken van verschillende soorten paella aan huis

Hinse

Hinse is een jong gedreven ondernemer die alleen tevreden is wanneer hij de klant een glimlach op het gezicht kan geven. 

Hij begon met het uitwerken van www.homemade270.com , een brunchconcept in Duffel. Samen met zijn familie en vrienden zorgt hij keer op keer voor een totaalbeleving van vers huisgemaakt eten en een unieke huiselijke sfeer. 

Zijn passie en doorzettingsvermogen resulteerde in een nieuw concept: paella aan huis

home made paella - hinse en michiel

HomeMade Paella werd opgericht door Hinse (links) en Michiel (rechts) uit Mechelen.

Michiel

Michiel is eveneens een gepassioneerd kok, ondernemer, psycholoog en directeur van een basisschool.

Hij brengt kennis en kunde uit verschillende hoeken samen met de ambitie van zijn vennoot om van elk feest en project het beste te maken.

Familie, vrienden en bedrijfscultuur zijn voor hem belangrijke aspecten in het ontwikkelen van nieuwe concepten. Zo wil hij een uniek recept en concept brengen naar mensen thuis, op evenementen en voor bedrijven. 

Paella aan huis - HomeMadePaella Logo

Hoe kwam HomeMade Paella tot stand?

Homemade Paella is tot stand gekomen uit een combinatie van passie voor eten en ambitieuze gedrevenheid. Als flexijobbers kwamen Hinse en Michiel elkaar tegen en verwerkte ze het idee van paella zelf tot eigen bedrijfje. 

De smaak zat top, de gedrevenheid was er en met een glimlach op het gezicht begonnen ze met hun eerste set pannen en vuren. Ook bij hen komt het water nog steeds in de mond als de geuren en kleuren van de verschillende ingrediënten de kamer vullen.

Wat is onze missie?

Homemade Paella heeft als missie kwaliteitsvolle paella op een persoonlijke, betaalbare manier naar de mensen thuis of op het werk brengen. 

We proberen zo over heel Vlaanderen de smaakpapillen te verrassen door onze originele paella recepten. We werkten een traditionele, vegetarische, vis- en vleespaella uit zodat iedereen kan proeven van de unieke smaken die we te bieden hebben.