Paella Catering

Paella Catering, op maat voor elk event of feest

Op zoek naar een betrouwbare catering service voor je huwelijksfeest? 
Of misschien wil je dit jaar nog eens iets speciaal doen voor je verjaardag…
Met onze heerlijke paella catering aan huis of op locatie zorgen we dat jouw feest een smakelijk succes wordt! 

Paella catering voor huwelijksfeest

Voor jouw speciale dag halen wij alles uit de kast! Kies voor een origineel concept om je gasten te laten smullen van verschillende soorten live klaargemaakte paella. De verschillende verse ingrediënten worden apart gebakken, wat zorgt voor overheerlijke geuren- en kleurencombinaties. Laat het eten maar aan ons over.

Wij zorgen eveneens voor alternatieven voor kinderen en kunnen onze gerechten aanpassen aan allergieën en intoleranties. Aantallen kunnen nog kosteloos aangepast worden tot drie dagen op voorhand. 

Om de paella catering optimaal te laten verlopen voorzien wij een duidelijke en heldere communicatie over plaats, tijdstip, bediening zodat jullie je helemaal kunnen concentreren op genieten, genieten én genieten!

Origineel, persoonlijk én professioneel!

paella catering voor huwelijksfeest

Paella catering voor verjaardag

Een heerlijke vers klaargemaakt paella aan huis of op events brengt meteen dat vleugje originaliteit! Buiten een tafel en overdekking dien je zelf helemaal niets voor te bereiden! We brengen alles mee en laten ook alles weer netjes achter. De verschillende verse ingrediënten worden apart gebakken, wat zorgt voor overheerlijke geuren- en kleurencombinaties.

Laat het eten maar aan ons over! Wij zorgen eveneens voor alternatieven voor kinderen en kunnen onze gerechten aanpassen aan allergieën en intoleranties

Kies voor onze heerlijke paella catering en maak van jouw feest een feest dat iedereen zich nog lang zal herinneren!

Laat de FIESTA maar beginnen!

Paella catering voor bedrijfsevents

Voorzie voor jouw medewerkers, klanten of gasten iets uniek, persoonlijk én professioneel!

Het is niet altijd makkelijk om als bedrijf origineel te blijven met de catering. Met onze vers klaargemaakte paella voor bedrijven kies je echter voor een efficiënt en uniek concept! Je hoeft zelf helemaal niets te voorzien en we nemen alles na het event terug mee naar huis! 

Daarnaast bieden wij onze paella catering aan zeer scherpe prijzen aan! Think out of the box en kies voor een uniek concept. De verschillende verse ingrediënten worden apart gebakken, wat zorgt voor overheerlijke geuren- en kleurencombinaties. Wij kunnen onze gerechten aanpassen aan allergieën en intoleranties. Ook een vegetarische optie is mogelijk. 

Aantallen kunnen tot drie dagen voor het event kosteloos worden aangepast. Kies uit onze verschillende soorten paella voor bedrijven en je zal zien dat er voor elk wat wils is. 

catering voor bedrijfsevents

Catering voor communie of lentefeesten

Een origineel, fris en betaalbare catering voor op de communie- en lentefeesten. Laat je gasten genieten van hoe een traditionele paella live voor je ogen tot stand komt. 

Als jong ambitieus paella catering bedrijf begrijpen we dat een feest organiseren niet altijd even gemakkelijk is. Daarom zorgen wij ervoor dat je alvast geen zorgen meer moet hebben over het eten. We nemen al het materiaal dat nodig is voor te koken mee en zorgen dat alles ook weer netjes opgeruimd wordt. Het enige wat we nodig hebben is een tafel, water en een grote glimlach van jullie gasten en kinderen.

Omdat communiefeesten en lentefeesten vaak een gevarieerd publiek heeft zorgen wij als paella catering bedrijf voor alternatieven voor kinderen zoals appelmoes en kip. Ook voor mensen met allergieën of intoleranties hebben wij oplossingen. We bieden daarnaast een volwaardige vegetarische paella aan!

paella catering - communiefeest lentefeest

Uiteraard staat onze catering dienst ook paraat voor alle andere type events.
Wil je meer weten over onze diensten, neem dan gerust even contact op!

Welke paella staat er op het menu?

Om volledig aan jouw noden en die van je gasten te voldoen, bieden wij verschillende soorten  paella aan.

Onze Paella’s zijn steeds voorzien van verse en heerlijke ingrediënten!

luxe paella catering

Traditionele Paella

Gemarineerde stukjes kip, mosselen, inktvis, venusschelpen, kippenboutjes, gamba’s, groenten & kruiden

traditionele paella catering

Luxe Paella

met extra grote gamba's!

Gemarineerde stukjes kip, mosselen, venusschelpen, inktvis, gamba GOLD, chorizo & scampi’s, groenten en kruiden

paella met vis - catering verjaardag

Paella met vis

Langoustine, gamba’s, venusschelpen, mosselen, scampi’s, inktvis, groenten & kruiden

Paella met vlees

Paella met gemarineerde stukjes kip, merquez, spek, kippenbouten, groenten & kruiden 

Vegetarische Paella

Ook voor de vegetariërs bieden wij een heerlijk alternatief. Een overheerlijke mengeling van wel 8 verschillende groenten en verse stukjes meloen.

vegetarische paella traiteur

Een voorgerecht en nagerecht? Geen probleem!

Je gasten extra in de watten leggen met een heerlijke Tapas als voorgerecht?

Of misschien een kleine zoetigheid achteraf?

tapas catering

Keuze uit verschillende soorten Tapas…

Een heerlijk aanbod aan dessertjes…

Wat mag je verwachten van onze Paella Catering?

paella traiteur - homemadepaella

Paella Catering - Veelgestelde vragen

Een antwoord op enkele veelgestelde vragen aan onze catering dienst

Moet ik zelf materiaal voorzien?

Om alles vlotjes te laten verlopen vragen we om één tafel per 50 personen klaar te zetten, toegang tot drinkbaar water en een plek waar we uit de wind kunnen staan. Er hoeft géén elektriciteit of keukenapparatuur te worden voorzien.

Op vraag kunnen wij zelf zorgen voor tenten, tafels, stoelen, borden en bestek etc… Twijfel niet om contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Hoe lang duurt de paella catering?

Gemiddeld is het catering team een 3-tal uur aanwezig. Uiteraard kan dit verschillen van feest tot feest en indien er gekozen wordt voor een voor- en/of nagerecht. 

Graag komen wij 1.5 uur op voorhand aan op locatie. Uiteraard wordt er geserveerd tot iedereen klaar is met eten. Hierna ruimen we alles rustig op.

Maak jullie geen zorgen: wij luisteren naar de klant en zullen jullie nooit een haastig gevoel bezorgen. Eet, ontspan en vooral: geniet van jullie paella aan huis.

Zijn er alternatieven voor kinderen?

Voor de kleinsten kunnen er ook alternatieven worden voorzien zoals balletjes met kriekjes en kip met appelmoes.

Intoleranties of allergieën?

Wij luisteren graag naar jullie noden en wensen. Via deze link kunnen jullie zelf bekijken of onze producten specifieke allergenen bevatten. Op vraag bekijken wij graag welke ingrediënten kunnen worden gewisseld!