Praktische info & FAQ

Op deze pagina vind je praktische info en veelgestelde vragen aan onze paella traiteurdienst.

Praktische info over onze Paella service

Om alles vlotjes te laten verlopen hebben wij slechts enkele verwachtingen:

  • Parking voor onze wagen(s) (zo dicht mogelijk gelegen bij het event)
  • Een droge overdekte plaats voor te bakken (liefst uit de wind en bij koude liefst binnen).

Bij aankomst zullen wij komen vragen waar en hoe u ons het liefste positioneert. 
Wij komen graag anderhalf uur op voorhand aan op de locatie vóór het serveren van het hoofdgerecht. Dit is natuurlijk afhankelijk van het concept (hapjes, hoofdgerecht, dessert). 

Bij onvoorspelbare gebeurtenissen (ongeval, extreem weer, wegafsluitingen) kan het zijn dat onze mensen vertraging ondervinden op de weg. Wij proberen in zulke gevallen altijd de klant goed op de hoogte te houden van verdere ontwikkelingen. 

Wij gaan ver voor onze klanten. Kleine wijzigingen kunnen tot twee dagen op voorhand doorgegeven worden. Indien het over grote aantallen gaat proberen we steeds tot een correcte oplossing te komen.
 
Het kan gebeuren dat een feest of event niet door gaat in bepaalde omstandigheden. Om onze kosten te dekken rekenen wij echter steeds het voorschot aan. Deze kan wel gerecupereerd worden voor een ander feest of event. Indien er minder dan een week op voorhand geannuleerd wordt rekenen wij de helft van het bedrag aan. Het gehele bedrag zal alleen aangerekend worden indien er minder dan twee dagen op voorhand geannuleerd wordt.

U zal worden gevraagd een voorschot te betalen van 20%. Meer informatie vind je in de offertemail. 
De totaalbetaling gebeurt bij voorkeur op het feest zelf. De betaling kan worden doorgevoerd met een gewone bankkaart of creditcard, via payconic. Verder kan er cash betaald worden (liefst gepast) of via mobile banking.

Wij rekenen een vervoerskost van €0,55 / km.

Vb: U woont 20km ver.
= 20 x 0,55 = 11 euro vervoerkost.

Vervoerskosten vallen weg vanaf €1250 omzet (exclusief vervoerskosten)

Wij voorzien borden, bestek, afwas, servetten en citroendoekjes voor de prijs van €2,50 p.p.
Alternatieven (plastiek, bamboe, …) zijn beschikbaar indien gewenst.

Veelgestelde vragen

Om alles vlot te laten verlopen vragen we van jullie om één tafel per 50 personen klaar te zetten, toegang tot drinkbaar water en een plek waar we uit de wind kunnen staan. Er hoeft géén elektriciteit te worden voorzien of keukenapparatuur. 

Wij komen gemiddeld een uur en half op voorhand aan op locatie. We blijven serveren tot jullie klaar zijn met eten en ruimen daarna rustig op. Gemiddeld zijn we zo een drie uur aanwezig. Dit kan verschillen voor grotere feesten. Maak jullie geen zorgen: wij luisteren naar de klant en zullen jullie nooit een haastig gevoel bezorgen. Eet en geniet van jullie paella aan huis.

Jazeker! Wij bieden een volwaardige veganistische paella aan als alternatief. Deze bestaat uit rijst, speciale kruiding, verschillende soorten groentjes en wordt afgewerkt met partjes meloen. 

Wij luisteren graag naar jullie noden en wensen. Via deze link kunnen jullie zelf bekijken of onze producten specifieke allergenen bevatten. Op vraag bekijken wij graag welke ingrediënten kunnen worden gewisseld.

Wij bieden balletjes met krieken of kip met appelmoes aan als alternatief voor de kinderen. Deze zijn te verkrijgen voor 8 euro per persoon.

Op vraag kunnen wij zorgen voor tenten, tafels, stoelen, borden en bestek etc… Twijfel niet om ons via mail te bevragen over de mogelijkheden.

Wij komen graag anderhalf uur op voorhand aan bij jullie op locatie. Wij installeren ons en beginnen in een reuzepan met het bakken van alle verse ingrediënten. Eens de paella aan huis klaar is vragen wij voor een foto te nemen van het kunstwerk. Daarna mogen alle gasten naar de pan komen en kunnen ze kiezen welke samenstelling ze op het bord wensen. Nadat alle gasten genoeg gegeten hebben ruimen we op en laten we de plek achter zoals we ze van jou gekregen hebben. Makkelijk toch?

We bieden onze paella aan huis of voor bedrijven aan vanaf 35 personen. Uitzonderingen kunnen besproken worden. Bekijk zeker ons verhuurpakket, moest je met minder dan 35 personen zijn. 

Dit is immers al beschikbaar vanaf 10 personen. 

Andere vragen

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op of stel je vraag via onderstaand contactformulier. Wij antwoorden zo spoedig mogelijk!