Paella Opwarmen Tips

Hoe jouw paella opwarmen?

Wij hebben alvast ons best gedaan om jouw paella zo smeuïg mogelijk te maken.

Met deze praktische tips helpen we je graag op weg om de paella lekker smakelijk te maken wanneer u deze zelf opnieuw wenst op te wamen.

Paella Opwarmen: Hoe ga je aan de slag?

Belangrijk: Citroenen worden niet mee opgewarmd. Die leggen we er achteraf op als afwerking.

Paella opwarmen in de magnetron

Je kan je portie zowel opwarmen in ons bakje, in een kom, of gewoon op een bord. 

Staat je portie al een aantal dagen in de koelkast? Besprenkel dan even met een beetje vocht. Dit zorgt ervoor dat de paella weer wat smeuïger wordt.

Verwarm vervolgens de paella 6-8 minuten op de middelhoge stand.

Haal het gerecht er zeker even uit en proeven maar!

Niet warm?

Verleng met max. 2 minuten tot de paella warm is. 

Smullen maar! 🥘

Paella opwarmen in de pan

Breng de paella op kamertemperatuur (minstens een half uur uit de koelkast). 

Vul de pan met een scheutje olijfolie op een middelhoog vuur en voeg de paella toe.

Verwarm het gerecht naar smaak (eventueel een beetje vocht toevoegen).

De rijst is sneller warm dan de grotere ingrediënten. Voldoende roeren is dus heel belangrijk! 

Presenteer de pan met trots! 🥘

Paella opwarmen in de oven

Breng de paella op kamertemperatuur (minstens een half uur uit de koelkast).

Doe het gerecht in een ovenschaal die dicht kan zodat er niet te veel vocht verloren gaat.

Verwarm de oven voor op 125 graden.

(Overtollig vocht verdampt (vanaf 100 C°), maar de paella wordt niet meer gebakken (vanaf 140 C°)).

Tijd: Neem hier voldoende tijd voor.

Dit kan tot een half uur duren.

Een lekkere paella is geen snelle paella!

Smakelijk! 🥘

Vragen?